Vänner

Idag har det varit en ganska lugn dag, jag vaknade och var hur trött som helst men sen började man komma igång efter frukosten. Från kl 4 fram tills nu har vi suttit i bunkern (biosalen) och tittat på vänner. Så grymt som det är blev det inte sämre att se på bio ^^ Imorgon har vi utedag och då ska vi bygga upp ett turistläger med hjälp av en pressening och vi ska fixa mat och sånt. Det står att det ska regna imorn men det får vi hoppas att det inte gör! SSkriver imorn hur allt gick.

Andra veckan

Är nu inne på andra veckan här uppe i Dalsland, har haft riktigt skoj! Förra veckan hände massa saker som såpbandy, rugby och tvådagarsvandring (vanliga lektioner också såklart ^^) i början var det lite ovant men nu är det riktigt gött faktiskt, man åker ju hem varje helg så. Vandringen var riktigt rolig även om det började med att det regnade. Vi gick mellan olika stationer typ och när vi kom fram fick vi bara en pressening som vi skulle bygga ett vindskydd av och det gick väll ganska bra, förutom att det regnade in lite. Andra dagen var det terrängvandring och det gick ganska fort. Igår tvättade och städade jag rummet och det blev riktigt fint faktiskt!
Har sagt det förut men denna gången ska jag verkligen försöka uppdatera varje dag av vad som händer här i skolan och på internatet.

Längesen

Var ett tag sen jag uppdaterade nu, ska bli bättre på det! Idag har hela dagen gått åt till att packa och fylla bilen, blev precis klar. Har också fått papper så jag vet vad som ska hända nästa vecka och det blir en hel del. Imorgon är det mest att bara flytta in alla saker och så vet inte riktigt vad som händer på kvällen men. På måndag blir vi visade runt på skolan och har klassträff med våra mentorer, tisdag är det vanlig skoldag med lektioner. Onsdag- torsdag har vi introvandring nånstans, ska bli riktigt skoj! Fredag är vanlig dag och vi slutar tidigt, åker då hem och på lördag är det Matfestivalen. Så nästa vecka är helt full!

Ekudden

Idag har det varit en heldag med Malin och vi åkte till ekudden och badade och åt glass i hamnen och lite sånt. Riktigt rolig dag! Hemma såg vi på The weddingsinger och sen drog hon hem. Imorgon får jag se vad som händer, måste som sagt ta itur med packningen.




Kantareller

Har vart ute med pappa och plockat kantareller och det blev några liter, så det var riktigt roligt. Imorgon är det fredag och då slutar jag förhoppningsvis tidigt. På lördag kommer Malin hit (får se om vi kommer in i mitt rum bland alla flyttlådor ^^) och vi får se vad vi hittar på. Annars har det varit en vanlig jobbdag och allt rullar på som vanligt, känner att jag måste fortsätta med packandet lite nu sista veckan.

100:de inlägget

Med detta inlägget har jag skrivit hundra stycken, inte så illa ;D Idag har det nästan varit en vanlig jobbdag förutom att jag också hjälpte till att hålla klättring för några konfirmander. Det var roligt och när vissa blir så glada av att dom har klarat sig upp för väggen blir man själv glad. Imorgon hoppas jag att det inte regnar som det har gjort idag, det blir så mycket jobbigare att jobba i regn ^^

Vill också lägga in att jag blir så irriterad när jag nyss fick höra och läste om den nya "trenden" hur man äter bläckfisk. Det är så att dom skär upp halsen på bläckfisken och medans den fortfarande lever och sprattlar (eller dansar som dom säger) ska man skära av och äta armarna råa. Hoppas verkligen att detta inte blir något man fortsätter med utan att det stoppas, de har också känslor!



(typiskt att det ska bli liten text...)


Veckans...



Att träffa nån man inte sett på länge!



Att vara sjuk...

Bridesmaids

Igår var jag och kollade på Bridesmaids med Julia och innan gick vi runt lite på stan. Filmen var riktigt bra och man skrattade i princip hela tiden. Efter åkte vi hem till henne och där stannade jag en stund och vi gjorde lite allt möjligt. Förra helgen blev det inte någon kajaktur så därför kan jag inte skriva något om det men vi snorklade istället och jag lägger upp bilder snart. Det är så underbart kul att snorkla och denna gången var det roligt eftersom vi hamnade mitt i ett stort fiskstimm och vi simmade med dom. De var inte mer än tio cm ifrån en och man kunde nästan ta på dom. Riktigt roligt och häftigt, det är synd att det inte har blivit fler gånger som vi har snorklat i år. Får bli mer nästa sommar!


Jobbar

har inte uppdaterat på ett par dagar nu, har helt enkelt vart för trött och inte haft tid. Har nu jobbat i tre dagar som vaktmästare och det är ett rätt tungt jobb. Men det är roligt och nu har jag börjat vant mig vid att gå så mycket. Idag gjorde vi iordning inför en begravning och jag klippte gräset, rensade även i alla häckarna. Det är himla varmt och det är synd att all värme kommer nu när man jobbar.

RSS 2.0