Massa läxor...

dagen har varit ganska lugn, skönt med onsdagar då man har sovmorgon till halv tio ;) sitter just nu och pluggar inför turismprovet på fredag och lyssnar på Living on a prayer (så gott det går). min "granne" spelar ganska hög musik så.... imorgon är det utedag och vi ska prata om allemansrätten, så halva dagen har vi teori och halva praktiskt, ska bli riktigt skoj!


Sågtjärn

Idag har dagen gått ganska fort, började med att jag fick tillbaka mitt matteprov och det gick väll bra och sedan hade svenskaprov, hoppas att det gick bra det med. Efter skolan gick jag med Madde och Gunilla och fotade vid Sågtjärn, blev inte lika bra bilder som igår men några bra bilder blev det allt. Annars rullar allt på och man har vant sig vid internatlivet rätt bra nu.

Hemma

Är hemma nu, känns skönt att komma från internatet på helgen. Igår så kom såklart tåget nästan en timme försent så man hann inte göra så speciellt mycket... Idag har jag däremot fått gjort en del :) Imorn får jag se vad som händer, och vad jag hinner eftersom tre timmar går åt till tågresan. Tänkte lägga in en bild på mitt internatrum någon dag, det är inte stort men det räcker alldelles lagom åt mig!

RSS 2.0