Marley and me

Håller på att läsa boken Marley and me som engelskabok och den kan jag rekomendera till alla! Nästan från första sidan blir den intressant och man vill bara läsa mer. Imorgon blir ska jag iallafall spendera hela dagen med Julia är det tänkt och det ska bli riktigt roligt nu när vi inte ses så ofta längre. Nu ska jag fortsätta läsa, tänkte vara duktig att skriva ett kort blogginlägg så det blir lite läsning ;)


God jul och gott nytt år!

Då var julafton över men inte firandet! Idag blir det att åka in till stan och äta "finskt" julbord med farmor och farfar mfl. ska bli riktigt roligt och imorgon är det hos mormor och morfar. Sen blir det några förhoppningsvis lugna mellandagar innan jag drar ner till Göteborg för att fira nyår. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa ett par nya badbyxor och vilken färg det ska bli i sånna fall, får se vad det blir! Nu är det dags att göra sig i ordning inför nästa julbord.


Dessa i blått eller några andra som är typ massa färger och mönster på, bilden är nr 1 än så länge!

Har man tid?

var ett bra tag sen man bloggade nu. har haft väldigt fullt upp den här tiden med skolan flytten och att ställa om sig efter nya vanor. kan inte lova att jag kommer blogga på så bra som förr men kan alltid försöka! ;) imorn är det iallafall jul och det är nåt jag längtar till otroligt mycket, nu när man har vart hemma ett tag vill man att det ska hända något! är inte så livat här hemma som på internatet direkt. igår tog jag ett klätterpass och det kändes rätt bra, är roligt när klättringen går frammåt och man blir bättre och bättre. på nyår blir det att dra till Kode en bit från Göteborg och spendera dagarna runt nyår med Gunilla!
har bland annat varit i Holland med Camilla under hösten, så bilden är därifrån!

RSS 2.0