Big bang theory

Sitter och kollar lite halvt på det underbara Big Bang Theory. Idag har det vart lugnt, tidigare idag var jag ute och tog en långpromenad med syster. Imorgon drar jag till Göteborg för att träffa Julia och Julia och stannar där till torsdag så det blir nog nice! På fredag drar jag mig tillbaka till Ed för att se nya Bond filmen och sen spendera helgen hos Camilla där vi kommer ta en dagstur på hästryggen.

Bild från Holland med camilla förra året!

Go Pro

Har funderat på att göra en investering på en GoPro kamera men vet inte riktigt hur jag ska göra. En sak som är säker är ju att man kan få till riktigt fina bilder när man är ute med skidor eller liknande. Jobbigt att det ska finnas så mycket saker man vill ha, för mycket saker! Vilket fall som helst hittade jag två härliga GoPro- videos där klätterfilmen är från Mallorca, nu vill man verkligen att det ska bli dags att åka iväg.
 
 
 

SUP- Stand Up Paddling

Har börjat kolla ganska mycket på surfingstilen SUP eftersom det ingår i min praktik som jag ska ha i vår och det verkar grymt roligt! Länken nedan är en kortfilm som är bra:

http://www.youtube.com/watch?v=TmuYGkWO4tg

(dock kommer jag börja på stilla vatten)

Idag blir det en dag med musiklyssnande och chill framför TV:n.

http://www.youtube.com/watch?v=eu-xFvLaE68

Bland annat denna underbara låt!

Domnade fingrar

Påväg hem igen efter en liten klättertur ute på den kalla klippan. Även om det var riktigt kallt vissa partier och känseln i fingrar och tår var borta gick det riktigt bra! Hemma blir det till att snabbt byta om och käka lite innan bio kl 6, ingen stress här inte...

THIS IS MY WINTER

Nu är det äntligen helg och höstlov och jag har begett mig hem till Skövde igen. Idag har det blivit lite firande av farmor och farfar som har varit gifta i 50 år! Annars så har jag kollat runt lite på nätet efter skidfilmer för att tagga inför skidsäsongen. Här är den sjukaste videon:

http://www.youtube.com/watch?v=D0LHTDed614
 
Idag är det också bara två veckor kvar tills jag är på Mallorca där det blir en veckas klättring. Tänkte filma lite och sedan kanske lägga ut här, bilder lär det bli iallafall. Så imorgon blir det lite planering inför resan och lite klättring också, förhoppningsvis ute om det är fint väder.
 

Eget företag

Sitter i skolan och håller på med mitt egna företag. Ett projekt som är riktigt roligt och detta kommer med stor sannorlighet bli mitt projektarbete i trean! För övrigt har jag inte slutat blogga utan bara städat lägenheten och haft fullt upp i helgen, men nu blir det gött med några sista dagar och sen höstlov. Nu får jag återgå till arbetet så kanske jag lägger ut en del av det hela sen.

Hemma

En helg hemma är rätt gött efter förra helgen då det var marknad, även om det var grymt kul och perfekt marknadsväder! Helgen spenderas med syster och imorgon blir det bio, Hypnotisören som vi hoppas är lika bra som boken!
Bild från förfesten på marknaden!

hmm...

idag är en sån dag då man inte vet vad man ska göra. man är för sjuk för att göra något men man är så rastlös att man bara vill ut och springa! det får bli myskväll med min kära lägenhetskompis jimi och förhoppningsvis madde (sen måste man ju plugga också) och titta på massa Vänner- avsnitt.

Då kör vi då

 
Bestämt mig för att ge bloggen ett sista försök och jag hoppas ha tid till att skriva annars så lägger jag ner den. Vad som har hänt sen jag skrev sist, vilket är typ ett halvår sen, är att man har börjat tvåan, skaffat lägenhet och lever det goa livet i Ed :D än så länge har vi hunnit med en resa till Danmark, dykning och en dagstur till ett grymt ställe som heter Tjurpannan. Några veckor kvar sen blir det klätterkurs som jag ser fram emot och det ska bli så roligt att kom ut på klipporna igen!
Tjurpannan efter en gigantisk våg!

RSS 2.0