Starry Eyed

Har precis vart ute på en löparrunda på 4 km. Det var tungt och det var kvavt, men värst av allt var nog alla blinningar! Jag trodde jag skulle bli uppäten, man blev helt galen på dom... Just nu sitter jag och lyssnar på Ellie Gouldings nya låt Starry Eyed och den är ganska bra faktiskt. Idag blev det ingen kajaktur p.g.a vädret, det var soligt och så men det blåste ordentligt, blir förmodligen imorgon istället.


Ny frilla!

Har nu varit och klippt mig och denna gången klippte jag faktiskt lugg! Blev riktigt nöjd med resultatet, kanske lägger upp en bild senare (gillar inte riktigt bilder på mig själv men... ^^). Snart ska vi åka iväg till släkten och fira min morbror, blir nog solit och fint. Ska bada efter sen, alltid skönt med ett kvällsdopp!

En rävunge på altan

Ska nu berätta något roligt! För några timmar sedan hade vi en jättefin rävunge på altan, jag hann ta flera kort på den. Det var mamma som upptäckte den och det var när jag satt vid datorn och plötsligt hör jag henne ropa att det är en räv på altanen! Då hämtar jag kameran och skyndar mig ut och får några fina bilder, dock inte när han är uppe på altanen. Den var inte speciellt rädd heller utan mest nyfiken på vad som hände, det var verkligen kul att se!




Packar

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, bara tagit det lungt. Mesta tiden av dan iallafall, några timmar imorse ägnade jag åt att klippa gräset och framför allt packa. Har packat ner vinterkläder och lite sånt nu inför flytten. Eftersom jag börjar jobba nästa vecka ända fram till skolstarten kändes det som att det var en bra ide att börja fixa iordning lite. Imorgon har jag klipptid, får se hur det blir och på lördag ska jag förmodligen ut till Läckö igen och paddla kajak.

Stockholm

Slänger in en massa bilder från Stockholm, det är från gamla stan, slottet, grönan och skansen. Från hotellet hade vi utsikt över globen och över Hammarby höjd, igår åkte vi även till globen. När vi var inne på skansen såg vi scenen och jag måste säga att den är verkligen mycket mindre än man tror, först undrade jag om det verkligen var scenen man ser i Allsång på Skansen men det var det ;) det var en fin stad och jag hade ganska låga förhoppningar när vi åkte så jag blev inte alls besviken! Det är en stad jag kan åka tillbaka till när jag är äldre och det är våran huvudstad så den måste man ju ha sett.

En tanke

Har varit i Stockholm söndag till idag så jag har inte uppdaterat någonting men nästa inlägg blir fullt med bilder från resan. Vill även lägga in en tanke till Norge efter det som hände i Fredags, hoppas att Breivik får det straff han förtjänar.

Eftermiddagstur

Igår blev det en fisketur på eftermiddan och det var jättebra fiske. Vi fick upp totalt fem fiskar, tre öringar, en lax och en röding. Vi fick släppa tillbaka en liten röding och två hade varit och tuggat på betet, eller en tog hela rubbet för oss. Det var bra väder och vattnet var rätt varmt faktiskt, för att vara vättern. Idag var jag ute och tog en morgonrunda och sprang ca 4 km, lagom för mig. ^^

Shanghai noon

Har precis tittat klart på filmen Shanghai noon, det var verkligen en annorlunda film (western) men på ett bra sätt. Den var rolig och det som var extra bra med den var att det var med indianer, cowboy och typ samurajer och dom var på samma sida. En sevärd film! Innan var jag ute och sprang en runda och det var skönt eftersom det var ett tag sen, nu ska jag lägga mig och läsa. ^^


Veckans...



Att hjälpa någon, man får en så bra känsla efteråt!



När vädrret inte stämmer, man planerar något men sen går det inte för vädret.

Grattis!!

Grattis till Malin på 16 års-dagen. Hoppas du får en jättebra födelsedag!


Riduppvisning

I eftermiddags så var jag och tittade när Julia hade riduppvisning som avslut av hennes ridlägervecka. Det var hoppning, dressyr och cadrill (vet inte om cadrill hör till dressyr), Julia red cadrill med tre andra och de var jätteduktiga. Det var häftigt att se småttingar som hoppade, för det var inga låga hopp. Jag tror hon haft roligt och man lär sig nog mycket. Har saknat att träffa Julia, det var ett tag sedan så det var roligt att ses!

Tintin

Upptäckte för några dagar sen att det kommer en ny Tintinfilm i oktober som är i 3D. Jag vill se den men vad jag har fått för uppfattning om den så är det mycket ändrat i den. Det ska vara enhörningens hemlighet men mycket är fel och ordningen är helt omgjord. Vissa saker verkar vara från Krabban med guldklorna och det hör inte hemma här! Dessutom stör det mig att Milou (hunden) heter Snowy och Dupontarna heter Thomsons i den amerikanska versionen. Men men, måste ändå se den eftersom man läst och sett allt annat med Tintin ^^ titta på trailer så får ni se om ni tycker den e bra eller dålig!

http://www.youtube.com/watch?v=KGuWOPskcdI

      

Havskajak i Sydkoster

Det är vad jag har gjort i två dagar nu, igår och idag. Såklart var det jätteroligt och vi hade jättebra väder. Vi paddlade inte så länge igår ungefär 2 timmar, det blev desto längre idag. Vi började paddla tio i morse och höll på till halv fem på kvällen, vi kom alltså nyss hem. Jag paddlade enmanskajak och pappa och syster paddlade tandem, det gick bra bara att i slutet av idag blev jag ganska trött i armarna ^^ Allt var väldigt bra och det var fint att paddla mellan öarna. Det som var negativt var att det var så mycket båttrafik och här och var kunde man se stora högar av sopor som folk bara hade lämnat. En annan sak sak som var tråkigt var att  vi inte såg några sälar som jag hade hoppats på. I hamnen sa dem att man kunde se sälar och tumlare, det hade varit roligt att se båda men det blev inget av det. Men en hel del brännmaneter såg man! Jag rekomendera att paddla vid kosteröarna, men man ska nog inte ha så stora förhoppningar som jag att se sälar för då kan man bli besviken.












Dagen D

Idag är dagen D, skriver som sagt senare om vad jag ska göra/ har gjort. Tror att det kommer vara en superrolig dag iallafall, ska försöka ta så mycket bilder som möjligt. Det blir ett kort inlägg denna gången, men nästa kommer bli desto längre. Jag hoppas som vanligt att vädret ska bli bra och speciellt idag!

Det funkade! (nästan)

Har nu suttit allt för länge och försökt få en bra design. Gick ganksa bra men vissa inlägg har pytteliten text!?! men det orkar jag inte fixa nu. Det sista som är kvar av kvällen blir till att fixa lite inför imorgon, skriver senare om vad jag har gjort. Hoppas designen ser bra ut!

Ny design

Sitter här i värmen och försöker få till en ny design men det går ju inte så bra. allt jag gör blir bara fel och funkar inte, instruktionerna är bara krångliga så jag tror att jag lägger ner designbytet tills jag får hjälp. Jag har varken tid eller tålamod för sånt här, det slutar bara med att jag blir sur på skiten. Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma och klippt gräset. igår var jag med Linda och vi gjorde som vanligt en massa skoj, vi var ute och gick i två timmar och åt glass bl.a. vilket jag tror jag ska göra nu med i denna värmen.

Kakbak

Snart drar jag iväg till Linda men först ska jag baka en kaka. Får se vad det blir för något, tror att jag ska göra chokladkaka för det är alltid gott. Imorse grävde jag till slut fram klääterväggen ute i garaget så nu kan jag klättra där igen! :D Vet inte riktigt vad jag och Linda ska hitta på något skoj förhoppningsvis.

Vårdcentralen

Idag var jag inne på vårdcentraalen för att testa min laktos och om jag eventuellt var gluten. Allt gick bra tills jag kom in till blodprovstagningen för där var ju inte hon som tog blodprovet så värst vänlig. När hon stack mig så var hon inte direkt försiktigt, det var som hon ville bli av med mig så snabbt som möjligt. Undra om hon var trött på sitt jobb idag? Sen har jag vart med mamma och tagit lite kort här och var eftersom hon släktforskar, det blev några bra bilder. Annars har jag inte gjort så mycket mer förutom fixat flyttlådor och imorgon får jag se vad som händer och sker.

Staden

Idag har mesta tiden gått åt att köpa saker inför flytten, så mitt rum är fullt med kassar och saker. Det kommer bli ganska mycket att packa, det är tur man får hjälp ^^ hoppas att alla saker får plats inne på rummet jag får, men det gör det nog. Nu när man har varit inne i stan och handlat ser hur mycket det är som man verkligen behöver och det är inte så lite.


Veckans...



Jordgubbar, det godaste på sommaren!



Dåligt väder, man kan inte göra vad man har planerat.

Utsikten

är skolan jag ska börja på i höst. Gud vad jag längtar, tänk vad mycket jag kommer få uppleva. Hoppas det blir så bra som jag har föreställt mig, tänk att få hålla på med de saker jag älskar och under skoltid!! Då kommer jag få mycket att skriva och dela med mig av. Nu är det sju veckor kvar till flytten, så snart är det dags!


Helg

denna helgen har bara flytit ihop med resten av veckan så det har inte blivit att man har gjort något speciellt. Idag var jag i Skara och köpte lite saker inför gymnasiet och sen badade vi och efter det plockade vi jordgubbar. Vi fick ihop ca tio liter! Annars har det blivit en del filmtittande. Det blev Cold mountain, The sure thing och The holiday. Alla var bra och handlingarna var bra, väldigt olika varandra ^^ Imorgon ska jag in till stan och köpa de sista grejerna inför flytten.


RSS 2.0